Реч две о нама

1989. године основана је агенција " ДИДАКТА ", која годину дана касније прераста у издавачко предузеће, једно од првих приватних предузећа те врсте у Војводини.

Основна делатност предузећа је издаваштво књига, сликовница, дидактичких друштвених игара као и радних листова намењених деци предшколског и млађег школског узраста.


Од бројних награда издвајамо

ЗЛАТНУ ТАБЛУ за производ КРЕАТИВНО - АСОЦИЈАТИВНО ЦРТАЊЕ - СЛИКАЊЕ на 31.Међународном сајму опреме и средстава за савремену наставу ”УЧИЛА” у Београду 2000. године и СРЕБРНУ ТАБЛУ за производ МАТЕМАТИЧКА СУПЕР ПAЗЛА.

На 9. Међународном сајму у Новом Саду ”ГРАФБИРО” 2001. године за ПAЗЛЕ КОНТРАСТИ додељена је диплома и бронзана медаља за квалитет производа, као и похвале за ДОБАР ДИЗАЈН.

ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ ВОЈВОДИНЕ за домине КО С КИМ, ШТА С ЧИМ и дидактичку игру ЗОО ЛОТТО, а 2004. године за ИГРУ ЗАНИМАЊА, као и награду ДОБРА ИГРАЧКА коју додељује ДРУШТВО ПРИЈАТЕЉА ДЕЦЕ.

На 11 салону књига који је одржан априла 2005. године ИП ДИДАКТА додељена је награда за добар дизајн за производ ЗАНИМЉИВЕ ДОМИНЕ.

Посебно издвајамо плакету, коју ИП ДИДАКТИ додељује ПРИВРЕДНА КОМОРА ВОЈВОДИНЕ за значајна привредна остварења у Војводини у априлу 2005. године.

 

Дугогодишње сарадње са предшколским установама, школама и онима који доприносе васпито организованом раду са децом, као и позитивна мишљена Министарства културе и просвете на директан начин оправдавају основни мото ИП ”ДИДАКТ-е”: ”Деца заслужују само најбоље”

Didakta - Izdavačko preduzeće - Deca zaslužuju samo najbolje, Novi Sad, Srbija « Didakta

Пријављивање

Све производе издавачке куће Дидакта можете поручити на нашем сајту. Ако први пут поручујете на сајту издавачког предузећа Дидакта пре наручивања потребно је да се региструјете на страници Регистрација. Сваку наредну куповину можете извршити пријављивањем на ваш налог путем форме Логовање.