Reč dve o Nama

1989. godine osnovana je agencija " DIDAKTA ", koja godinu dana kasnije prerasta u izdavačko preduzeće, jedno od prvih privatnih preduzeća te vrste u Vojvodini.

Osnovna delatnost preduzeća je izdavaštvo knjiga, slikovnica, didaktičkih društvenih igara kao i radnih listova namenjenih deci predškolskog i mladjeg školskog uzrasta.


Od brojnih nagrada izdvajamo

ZLATNU TABLU za proizvod KREATIVNO - ASOCIJATIVNO CRTANJE - SLIKANJE na 31.Međunarodnom sajmu opreme i sredstava za savremenu nastavu ”UČILA” u Beogradu 2000. godine i SREBRNU TABLU za proizvod MATEMATIČKA SUPER PUZZLA.

Na 9. Međunarodnom sajmu u Novom Sadu ”GRAFBIRO” 2001. godine za PUZZLE KONTRASTI dodeljena je diploma i bronzana medalja za kvalitet proizvoda, kao i pohvale za DOBAR DIZAJN.

PRIVREDNE KOMORE VOJVODINE za domine KO S KIM, ŠTA S ČIM i didaktičku igru ZOO LOTTO, a 2004. godine za IGRU ZANIMANJA, kao i nagradu DOBRA IGRAČKA  koju dodeljuje DRUŠTVO PRIJATELJA DECE.

Na 11 salonu knjiga koji je održan aprila 2005. godine IP DIDAKTA dodeljena je nagrada za dobar dizajn za proizvod ZANIMLJIVE DOMINE.

Posebno izdvajamo plaketu, koju IP DIDAKTI dodeljuje PRIVREDNA KOMORA VOJVODINE za značajna privredna ostvarenja u Vojvodini u aprilu 2005. godine.

 

Dugogodišnje saradnje sa predškolskim ustanovama, školama i onima koji doprinose vaspito organizovanom radu sa decom, kao i pozitivna mišljena Ministarstva kulture i prosvete na direktan način opravdavaju osnovni moto IP ”DIDAKT-e”: ”Deca zaslužuju samo najbolje”

Didakta - Izdavačko preduzeće - Deca zaslužuju samo najbolje, Novi Sad, Srbija « Didakta

Novosti

16.09.2013 Didaktine radne listove možete kupiti u Univerexportu !10.09.2013 Nove igre za svako dete! CikCak pokaži dar-poveži par

Nove igre za svako dete!  CikCak    pokaži dar-poveži par

Nove didaktičke igre za decu uzrasta već od 4 godine, zanimljive osnovcima, pa čak i roditeljima :)

Igra podstiče logičko mišljenje,percepciju…Logovanje

Sve proizvode izdavačke kuće Didakta možete poručiti na našem sajtu. Ako prvi put poručujete na sajtu izdavačkog preduzeća Didakta pre naručivanja potrebno je da se registrujete na stranici Registracija. Svaku narednu kupovinu možete izvršiti prijavljivanjem na vaš nalog putem forme Logovanje.